Kockutbildning 1500 p

Utbildningen är utlagd på tre terminer och vänder sig i första hand till dig som önskar arbeta inom restaurang och storkök, men även till dig som brinner för matlagning och allt som har med köket att göra. Utbildningen genomförs av kunniga och erfarna lärare i ett modernt utrustat restaurangkök.

Utbildningen innehåller följande kurser

Termin 1

Matlagning 1

Hygien

Livsmedel & näringskunskap

Service & bemötande

Branschkunskap

 Termin 2

Matlagning 2 inkl APL

Specialkost

Servering 1

Drycker och ansvarsfull alkoholhantering

 Termin 3

Mat & dryck i kombination

Matlagning 3 inkl APL

Matlagning 4 inkl APL

Andra nyheter

Alla nyheter
 • 28

  28

  nov 2022

  Läs hela nyheten
 • 23

  23

  nov 2022

  Kockutbildning 1500 p Utbildningen är utlagd på tre terminer och vänder sig i första hand till dig som önskar arbeta inom restaurang och storkök, men även till dig som brinner för matlagning och allt som har med köket att göra. Utbildningen genomförs av kunniga och erfarna lärare i ett modernt utrustat restaurangkök. Utbildningen innehåller följande […]

  Läs hela nyheten