Bruksgymnasiet sett uppifrån luften

Tisdagen den 28 november bjuder vi in till Jobb- och utbildningsmässa på Bruksgymnasiet!

Jobb- och utbildningsmässa kl. 13-19
Välkommen att besöka jobb- och utbildningsmässan som anordnas av Bruksgymnasiet, Wilhelm Haglunds gymnasium och Vuxenutbildningen! På plats finns en rad stora och mindre företag från Östhammars kommun och övriga Uppland för att berätta om framtidsmöjligheter och kompetensbehov.

Företag och organisationer som kommer att finnas på plats:
Arbetsförmedlingen, Arronet, Atlas Copco, Bilteam Östhammar, Forsmarks Kraftgrupp, Forsmarks Värdshus, Högskolan i Gävle, ISS Forsmark Kraftkällan, JACO, Kommunal, Marell Boats, Munters Europe, Nyföretagarcentrum, PLOCK Uppsala, Polisen, Roslagens norra pastorat, Sandvik Coromant AB, SKB, Svensk Direktreklam, Svenssons Krogar, Vattenfall Services Nordic AB, Vuxenutbildningen: USK/Svets/El/Kock, Öregrundsvarvet, Österby Gjuteri, Östhammars kommun sektor omsorg, Östhammars kommun storkök.

Varmt välkomna den 28 november!

Andra nyheter

Alla nyheter
 • 8

  8

  feb 2024

  Vuxenutbildningen tar ett stort steg framåt genom att börja med digital ansökan. I nuläget går det endast att söka grundläggande kurser på plats i Gimo samt gymnasiala kurser på plats i Gimo med början 18 mars 2024. Du är välkommen  att skicka in din ansökan här Klicka på den blåa knappen Sök för att visa utbudet! […]

  Läs hela nyheten
 • 5

  5

  feb 2024

  Ansökningsperioden öppnar 1 juli och stänger 31 juli. Beviljade prövningar genomförs under perioden 16 september till och med 16 oktober.   Sökande beviljas max två prövningar per prövningsperiod.

  Läs hela nyheten