Vuxenutbildningen tar ett stort steg framåt genom att börja med digital ansökan.

I nuläget går det endast att söka grundläggande kurser på plats i Gimo samt gymnasiala kurser på plats i Gimo med början 18 mars 2024.

Du är välkommen  att skicka in din ansökan här

Klicka på den blåa knappen Sök för att visa utbudet!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår studie- och yrkesvägledare Monica Annersten via telefon (070-615 48 01) eller e-post (monica.annersten@osthammar.se).

OBS! Inte alla kurser går att söka via digital ansökan än. Under tiden är du välkommen att skicka in din ansökan via en blankett. Klicka här för att ladda ner blanketten.

Andra nyheter

Alla nyheter
 • 8

  8

  feb 2024

  Vuxenutbildningen tar ett stort steg framåt genom att börja med digital ansökan. I nuläget går det endast att söka grundläggande kurser på plats i Gimo samt gymnasiala kurser på plats i Gimo med början 18 mars 2024. Du är välkommen  att skicka in din ansökan här Klicka på den blåa knappen Sök för att visa utbudet! […]

  Läs hela nyheten
 • 5

  5

  feb 2024

  Ansökningsperioden öppnar 1 juli och stänger 31 juli. Beviljade prövningar genomförs under perioden 16 september till och med 16 oktober.   Sökande beviljas max två prövningar per prövningsperiod.

  Läs hela nyheten